Over ons

bannerJan02

 

Een aanbod voor Particulieren en Bedrijven

Reeds 20 jaar vat ik huwelijken, evenementen, bedrijfslocaties, producten en modellen shoots samen in sprekende beelden.
Sinds ik van mijn passie, mijn beroep heb kunnen maken, kan ik dan ook terugvallen op een jarenlange ervaring en een brede vakkennis.
Door de jaren heen ben ik me steeds verder gaan verdiepen op gebied van fotografie en video, om zo mezelf te specialiseren in verschillende disciplines.
Zo bied ik een totaaloplossing aan op het gebied van fotografie en visuele communicatie.
Waar nodig omring ik me met collega-specialisten, zodat het eindresultaat altijd professioneel oogt.

Grenzeloos Creatief

Ik baat bewust geen fotozaak uit. Zo hou ik mijn handen vrij voor allerlei opdrachten, kan ik elk jaar grotere binnen- en buitenlandse producties op locatie afwerken en daarbij al mijn creativiteit aanspreken. Naast onze spontane manier van werken en onze exclusieve afwerkingen voor huwelijken, bedrijven en events in binnen- en buitenland, schiet ik onder andere ook al jaren de beelden van de Libya Rally en Togo Jungle Challenge.

Image Building

Bedrijven huren ons in voor packshots in de studio en opnames op locatie. Dat gaat van ruwe opnames tot een afgewerkt ontwerp en publiceerbaar eindresultaat.
Tevens verzorg ik foto- en videoreportages van events en bedrijfsfilms die dan bijv. online kunnen gezet worden of kunnen dienen als interne promotiefilm. Eventueel zet ik ook een drone in voor luchtopnames.

The sky is the limit … Letterlijk.

bannerJan01