Workshops

Workshops Fotografie

 

MOGELIJKHEDEN WORKSHOPS DIGITALE FOTOGRAFIE

Workshops Digitale Fotografie is uiteraard een zeer ruim begrip.
Wij verzorgen voor u workshops, gaande van de echte basiskennis tot specifieke doelgerichte opleidingen. Dus zowel voor mensen die gewoon veel betere vakantie of huis-tuin-en keuken foto’s willen leren maken tot de hobbyist of beroepsfotograaf die een bepaalde tak van fotografie beter wil leren beheersen.
Wij kunnen dit voor u verzorgen op verschillende manieren, waaruit u kiest voor degene die het beste bij uw wensen aansluit.

De mogelijkheden en uitleg op een rijtje:

Er is een keuze tussen een 3-daagse en een 2-daagse workshop die plaats vinden in 1 van de 2 B&B’s waarmee ik samenwerk. Eentje is gelegen in de Vogezen (Frankrijk), de andere in de Belgische Ardennen. Dit enerzijds op vaste data, of anderzijds op aanvraag mits u zelf een groep van 6 à 10 personen wil samenstellen voor andere data die zowel jullie als ons passen. Alle nodige materiaal  is aanwezig om alles toe te lichten en toe te passen in de praktijk, maar een eigen fototoestel en eventueel eigen laptop zijn wel handig om de toepassingen in de vingers te krijgen.

1) 3-daagse Workshop Digitale Fotografie:

Hierbij richten we ons vooral op de liefhebbers die echt hun camera willen leren gebruiken, betere beelden maken en ook leren beheersen wat er verder dan de basis nog kan. Onderwerpen die worden uitgewerkt  zijn:
-Basis digitale fotografie en toepassingen
-Specifieke camera instellingen
-Flitstechnieken
-Beeldcompositie
-Lenskeuze
-Verdere onderwerpen naargelang interesse van de beperkte groep: natuurfotografie, macrofotografie, portret opnamen, video op DSLR.
Na deze technieken en toepassing bekijken we ook een volledige mogelijke workflow voor uw nabewerkingen (meer info bij “Details Workshops”).

Prijs: €650

Hiervoor krijgt u 2 overnachtingen met ontbijt, lunch met 3-gangen avondmaal, 3 dagen workshops en praktijk toepassingen in de rijke omgeving van de B&B.
Vervoer naar locatie wordt onderling afgesproken, en de mogelijke data worden ook bekeken naargelang de mogelijkheden van de deelnemers.

 

2) 2-daagse Workshop Digitale Fotografie: Zelfde principe als de 3-daagse workshop, alleen worden de onderwerpen hier iets minder diep uitgewerkt, maar kan er ook links of rechts worden ingegaan op de interesse van de groep.

Prijs: €450
Hiervoor krijgt u 1 overnachting met ontbijt, lunch met 3-gangen avondmaal, 2 dagen workshops en praktijk toepassingen in de rijke omgevingen van de B&B’s. Vervoer naar locatie wordt onderling afgesproken, logies zijn op basis van een 2 persoonskamer. 1 persoonskamer is mogelijk mits opleg.

 

3) Dagcursus: dit kan zowel een persoonlijke begeleiding zijn voor 1 of meerdere onderwerpen die u zelf op voorhand kan kiezen, ofwel een workshop voor minimum 3 personen, met zelf te bepalen onderwerpen. Door mijn 10 jaar ervaring als officieel Nikon Trainer enerzijds, en anderzijds mijn gevarieerde opdrachten als beroepsfotograaf en cameraman, kan ik meerdere onderwerpen combineren naargelang uw keuze.

Prijs voor een groep van minimum 3 personen en max. 8 personen: €600
Prijs persoonlijke dagcursus op maat: €500

 

Klik hier voor meer informatie op kies bovenaan in het menu ‘Detail Workshops’.
Voor meer informatie over een workshop of het boeken ervan van kan je ons contacteren via info@janvangelder.be of via de contactpagina.